TRACKITO bike-chytré zabezpečení Vašeho kola či elektrokola

Chytré zabezpečení Vašeho kola!
Trackito Bike je chytrý GSM alarm a tracker, který pomůže ochránit Vaše kolo proti krádeži. Je určený speciálně pro umístění do přední vidlice jízdního kola. Umí monitorovat svoji polohu a pohyb a dokáže vyvolat alarm ve vašem mobilu v případě krádeže.

Co je Trackito Bike?
Už nemusíte mít strach o Vaše kolo! Trackito Bike Vám jej pomůže ochránit proti krádeži. Díky zabudovanému pohybovému senzoru budete v případě krádeže okamžitě informováni alarmem skrze mobilní aplikaci. Dále můžete pomocí GPS sledovat aktuální polohu ukradeného kola. Trackito Bike ovládáte intuitivní mobilní aplikací dostupnou pro iOS a Android nebo z webového rozhraní. Trackito Bike je připojeno k Internetu přes integrovanou SIM kartu, jejíž provoz je na první rok zdarma a která funguje téměř po celém světě.

Důmyslné a pevné uchycení do přední vidlice kola pomůže Trackito Bike ukrýt před zloději. Je určeno pro všechny vidlice typu AHEAD s minimální délkou sloupku 18cm u rovného sloupku, resp. 19 cm u tapered sloupku. Montáž můžete provést sami podle přiloženého návodu nebo ji můžete svěřit odbornému servisu. V balení se nachází voucher, který můžete využít pro bezplatnou montáž u některého z našich partnerů uvedených na webu www.trackito.com.

Proč zrovna Trackito Bike?
Okamžité upozornění na neoprávněný pohyb kola
Dlouhá výdrž baterie bez nutnosti častého nabíjení
Možnost vzdálené aktivace a deaktivace alarmu
GPS a GSM trackování s připojením téměř po celém světě
Přehled o historii pohybu na podrobné mapě
Přehledná mobilní aplikace
Pevné uchycení, jednoduchá montáž
Možnost ovládání zařízení více uživateli

Funkce mobilní aplikace
Trackito Bike jednoduše aktivujete nebo deaktivujete pomocí mobilní aplikace. Pokud je Trackito aktivované a dojde k jeho pohybu, aplikace ve Vašem mobilním telefonu vyvolá alarm. V tomto okamžiku Trackito Bike začne zasílat informace o své poloze. Aplikace ukládá data o poloze Vašeho kola od prvního okamžiku, kdy došlo k vyvolání alarmu. Kromě toho můžete své Trackito Bike sdílet také s rodinou nebo s přáteli, ale jen pokud jim to v aplikaci povolíte.

Obsah balení
Zařízení Trackito Bike
MicroUSB kabel pro nabíjení modulu
Aktivační karta pro tarif na první rok zdarma
Karta s párovacím kódem (Trackito ID)
Závitové tyče (4, 7, 16 cm)

Montážní kužel pro tapered sloupek vidlice
Technické parametry
Nabíjecí napětí: 5 V USB
Kapacita baterie: 2 200 mAh
Výdrž baterie: až 6 měsíců
Aplikace pro iOS verze 7 a vyšší a pro Android verze 4.0.4 a vyšší

Provoz
Trackito funguje ve všech zemích EU, Švýcarsku, Norsku, USA a Rusku. Základní provoz na období jednoho roku je zdarma. Provoz na další období nebo rozšířený provoz (nad rámec běžného použití) zakoupíte jednoduše online.