Vrchařská koruna Plzeňského kraje 2024

Vrchařská koruna Plzeňského kraje 2024

Dne 1.března 2024 startuje již šestý ročník Vrchařské koruny Plzeňského kraje (VKPK), kterou pořádá Marcel Beran – Sport Beran Chrást u Plzně.

Úkolem je v časovém období od 1.března 2024 do 30.listopadu 2024 zdolat vlastní silou na jízdním kole nebo elektrokole 20 předepsaných vrcholů.

Jako důkaz je třeba na každém vrcholu se vyfotit tak, aby bylo patrné, že jde o daný vrchol.

Fotodokumentaci si účastníci stejně jako v ročníku 2023 ukládají do svého účtu (profilu) na webu www.vk-bike.eu (je třeba se zde zaregistrovat), tedy neposílá se již e-mailem!!!

Ve chvíli, kdy si v profilu uloží fotky ze všech vrcholů, pořadatelům bude automaticky doručena výzva ke kontrole. A pokud ta proběhne bez závad, stává se účastník držitelem VKPK 2024.

Účastníci souhlasí se zveřejněním jména a pořízených fotografií. Každý, kdo řádně zdolá VKPK 2024, obdrží originální “diplom”, který bude ke stažení na FB stránce, nebo je možné jej poslat na vyžádání emailem.

Účast je pro každého bezplatná a dobrovolná :-))

Tato základní idea je pro všechny vrchařské koruny stejná. Částečně se liší pravidla jednotlivých Vrchařských korun.

Autorem myšlenky je Adam Hloch, který v roce 2013 spustil Vrchařskou korunu Valašska (www.vkv-bike.cz), ke které se přidávají sesterské projekty v dalších regionech České republiky a Slovenska.

Vrcholy VKPK 2024 na mapy.cz:

https://mapy.cz/s/pefohafuno

Web: https://vrcharska-koruna-plzenskeho-kraje.webnode.cz/

FB: https://www.facebook.com/vkplzkraje/